2024.03.28, Csütörtök

"Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörze

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2018.11.16. 14:54

A hazai karrierlehetőséget keresők számára, a külföldön élő magyar munkavállalók és fiatalok hazavonzására, a magyarországi munkaerőhiány enyhítésére az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály és a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályai bevonásával 2018. november 20-án 10.00-16.00 óra között ”Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörzét szerveznek.

Hirdetés

Miért érdemes bekapcsolódni munkáltatóként?

Az idei esemény fókuszában – a hazai munkaerőpiac kihívásaihoz igazodva - elsősorban az IT, kommunikáció, pénzügy és adminisztráció, gépgyártás, autóipar, gyógyszer- és vegyipar, turizmus, vendéglátás, egészségügy, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call center-ek, ügyfélszolgálatok) kínált betölthető álláshelyek állnak, de egyéb ágazatokból is szívesen fogadjuk a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét.

Az esemény lehetőséget teremt cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online börze segítségével képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással is rendelkező munkavállalókat találhatnak – utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.

 

Mit kínál az álláskeresők számára?

Az online eseményen az álláskeresők szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is.

Az online állásbörzén való részvétel teljesen díjmentes.

További részletek:
https://www.facebook.com/events/2151191598452531/

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeÚj Karrier MagyarországonEurópai Online Állásbörze