2024.05.21, Kedd

Megújult útszakaszt adtak át Rémen

zsigorobert.hu

2018.11.04. 14:14

Kormányzati támogatásból, a TOP keretében a település közel 150 millió forintból korszerűsíthette az egyik legforgalmasabb útszakaszát. A községben azt remélik, hogy a beruházás ösztönzően hat majd a helyi gazdaságra is.

Hirdetés

A vízmű telepnél, a település helységnévtáblánál tartották az ünnepélyes útátadót. A beruházásnak köszönhetően több mint két kilométer hosszúságban újulhatott meg a rémi bekötőút.

 

A rendezvényen Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: szerencsére nem csak Rémen, hanem a választókerületem több településén is épülnek és újulnak meg utak. Dusnokon és Dunafalván már átadták a felújított bekötő utakat, de munka folyik Bácsborsód és Katymár között és még több településen is. – Az elmúlt évek megfeszített munkájának köszönhetően elmondhatjuk, hogy sokat haladtunk az utak állapotának javítása érdekében is. De azt is tudnia kell mindenkinek, hogy az útfelújítás mindig ad munkát, mert mindig lesz olyan út, amelyre ráfér a felújítás. Rémen, már régi terv volt, hogy a bekötőutat felújítsuk. A kormány szándékából és a települési önkormányzat akaratából végül a terv valósággá vált. 

 

 

 
útfelújításMegyeterület- és településfejlesztési operatív programRém