2024.03.28, Csütörtök

Biztonságosabb úton Katymár és Bácsborsód között is

zsigorobert.hu

2018.11.26. 10:26

Ismét felújított utat adtak át a térségben. Ezúttal a Katymár és Bácsborsód közötti, jelentős forgalmat bonyolító szakasz válhatott gyorsabbá és biztonságosabbá, megközelítőleg 725 millió forintból. Ezzel több mint egy milliárd forint fölé emelkedett az az összeg, amelyből augusztus óta a választókerület úthálózata fejlődhetett.

Hirdetés

A Katymáron és Bácsborsódon élők már egyaránt várták, hogy megújulhasson a két települést összekötő útszakaszt. A 8.3 km hosszúságú sávot kormányzati támogatásból, megközelítőleg 725 millió forintból korszerűsítette a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Nem ez volt azonban a közelmúlt egyetlen felújítása, nemrégiben Rémen, Dunafalván és Dusnokon is biztonságosabb válhattak az utak, így a fejlesztésekre fordított összeg az elmúlt hónapokban meghaladta az egy milliárd forintot.

A csütörtöki átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: jelentős fejlesztések ezek az itt élők, és az egész térség szempontjából is. – Ezúton köszönöm mindenkinek a munkáját, akinek része volt abban, hogy ma itt állhatunk és átadhatjuk ezen utat. Kívánom mindannyiunknak, hogy az előttünk álló években is hasonló fejlesztéseket adhassunk át! Vagy rövidebben: kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert!

 

útfelújításMegyeBácsborsódKatymár