2024.03.28, Csütörtök
Strandfociban is jók a kiskunhalasi tűzoltók
katasztrofavedelem.hu

Strandfociban is jók a kiskunhalasi tűzoltók

Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2018.08.09. 08:38

A XXIII. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokságon Bács-Kiskun megyét két csapat, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Kecskeméti Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapatai képviselték. Embert próbáló hőségben, a forró homokon, sportszerűen és töretlenül küzdöttek a csapatok.

Hirdetés

A bajnokságra a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a megyei igazgatóságok, a hivatásos, az önkormányzati és a főállású létesítményi tűzoltóságok tűzoltóiból alakított csapatok nevezhettek. Sorsolás útján négy, egyenként öttagú csoportba kerültek a versenyzők, körmérkőzések során dőlt el, ki jut a legjobb tizenhat közé. Onnan már egyenes kieséses rendszerben folytak a mérkőzések. Két nap alatt, összesen ötvenhat meccs során dőlt el a végső eredmény.

A döntő meccset Kiskunhalas csapata játszotta Péccsel. A kiskunhalasi csapat kemény és küzdelmes mérkőzésben az előkelő második helyet szerezte meg. A bajnokság legjobb mezőnyjátékosa Kovács Máté lett, aki a kiskunhalasi hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapatában játszik.

KiskunhalasMegyeBács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságstrandfoci