2024.04.16, Kedd

Újabb pályázati lehetőség a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2018.07.25. 17:12

A Pénzügyminisztérium 2018. július 23-ától újabb, 6 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet a mikro-, kis-és középvállalkozások munkahelyteremtő és -megőrző beruházásainak elősegítésére.

Hirdetés

A pályázat célja a kkv-szektor fejlesztésén túl a helyi gazdaságok megerősítése, a területi különbségek csökkentése és a hátrányos térségek felzárkóztatása.

A központi program segítségével a kkv-k többek között új eszközöket, gépeket szerezhetnek be, de a támogatási összeget ingatlanvásárlásra vagy bérleti díjakra is fordíthatják.

A munkahelyteremtő támogatás regionális beruházási támogatás jogcímen vagy csekély összegű (de minimális) támogatásként nyújtható, melynek mértéke nem regisztrált álláskereső esetén új munkahelyenként 1,5 millió forint lehet. Ezen felül a pályázók kiegészítő támogatást is igénybe vehetnek a felhívás alapján.

A munkaerő-piaci program pályázati időszaka 2018. július 23-tól nyílik meg, és a 2018. szeptember 10-én zárul le.

A pályázatokat a beruházás helye szerinti kormányhivatalhoz kell benyújtani, kizárólag Magyarországon feladott könyvelt postai küldeményként, vagy gyorspostai/futárpostai (garantált kézbesítési idejű belföldi postai szolgáltatás) szállítás igénybevételével, a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.

 

A mellékelt link tartalmazza a pályázati felhívást és a  szükséges dokumentációkat.

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/ujabb-hatmilliard-forint-munkahelyteremtesre

 

Bács-Kiskun megyei beruházások esetén a pályázatot 6000 Kecskemét, Klapka u. 34. szám alatti címre kell megküldeni.

Pályázatok beküldési határideje: 2018. július 23-tól 2018. szeptember 10-ig.

 

MegyepályázatBács-Kiskun Megyei Kormányhivatalmunkahelyteremtés