2024.04.18, Csütörtök

Bácsbokodon is megújult az orvosi rendelő

zsigorobert.hu

2018.07.30. 10:30

A térség több településéhez hasonlóan Bácsbokodon is korszerűbbé vált az egészségügyi ellátás. Az orvosi rendelő közel 80 millió forintból újították fel. Az összegből kívül-belül megszépülhetett az épület, napelemes rendszert építettek ki, elvégezték a hőszigetelést, valamint új eszközöket is vásároltak.

Hirdetés

Szerdán (május 25-én) adták át a felújított orvosi rendelőt Bácsbokodon. A település kormányzati támogatásból, egy sikeres pályázat segítségével végezhette el a felújítást és a bővítést.

 

Az elmúlt években a térség több településén is folyamatosan zajlottak az egészségügyi fejlesztések, többek között Baján, Madarason, Vaskúton és Rémen is megszépültek a rendelők.

Zsigó Róbert államtitkár az átadóünnepségen úgy fogalmazott: a beruházás fontos az itt élők mindennapi, biztonságos egészségügyi ellátása, valamint a település fejlődése, népességmegtartó képességének szempontjából is.

Az országgyűlési képviselő ezen kívül egy új beruházást is bejelentett. – Bácsbokodon az elmúlt években megújult a helyi védőnői szolgálat, a napközis konyha, a sportcsarnok, folyamatban van az általános iskola felújítása is, 427 millió forintból. A múlt héten érkezett az örömteli hír, hogy a helyi termelői piac is korszerűsödik, több mint 40 millió forintból. 

 
forrás: zsigorobert.hu
MegyeBácsbokodorvosi rendelő