2024.04.25, Csütörtök

"Házhoz megyünk" és elismerések az Országos Polgárőr Napon

police.hu

2018.06.25. 12:44

Több Bács-Kiskun megyei polgárőr és egyesületet is elismerésben részesült a rendezvényen.

Hirdetés

Baján, a Petőfi-szigeten 2018. június 23-án rendezték meg a XXIV. Országos Polgárőr Napot, valamint VII. Országos Polgárőr Lovas Szemlét, amelyen a Bajai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei, a megyei Bűnmegelőzési Osztály munkatársaival közösen bemutatták a „Házhoz Megyünk” programot.

 

A nap folyamán bárki regisztrálhatta kerékpárját a „BikeSafe” program keretében.  Ezen felül vagyonvédelmi tanácsokkal látták el az érdeklődőket, akik hasznos információkat tartalmazó szórólapokkal térhettek haza. Az érdeklődőknek lehetőség volt megtekinteni a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Bűnmegelőzési Mobil Bűnmegelőzési Centrumát is. A nyár veszélyeivel és a különböző fesztiválokkal kapcsolatosan bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátták a látogatókat, akik kipróbálhatták a „részeg szemüveget” is.

 

Bács-Kiskun megye közrendjének, közbiztonságának fenntartásához nyújtott segítségükért Arató László r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes elismeréseket adott át megyei polgárőröknek és polgárőr egyesületeknek is.

BajaMegyeOrszágos Polgárőr Nap„Házhoz Megyünk” program