2024.04.18, Csütörtök

Tervezett munkát végez az áramszolgáltató Bács megyében több helyszínen

NKM Áramszolgáltató Zrt.

2018.05.03. 15:29

Ügyfelei igénye alapján végez hálózatbővítést az áramszolgáltató Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Solton, Hartán pedig hálózatfelújítást.

Hirdetés

Ügyféligény alapján végzik a középfeszültségű hálózat bővítését májusban Solt egyes utcáiban a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai által. Ezzel egyidőben a középfeszültségű hálózati szakaszokon karbantartást is végeznek. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.

 

A középfeszültségű hálózaton felújítást végeznek Hartán. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz májusban Hartán több utcájában. 

 

Ügyféligény alapján végzik a középfeszültségű hálózat bővítését Kecskemét egyes utcáiban a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai által. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása.

 

Ügyféligény alapján végzik a középfeszültségű hálózat bővítését egyes utcákban Kiskunfélegyházán. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz májusban Kiskunfélegyházán több utcában.  

 

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. A munkálatokról a Szolgáltató előzetesen tájékoztatta az érintett ügyfeleket és az önkormányzatot. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.nkmaram.hu oldalon az Online 

KecskemétKiskunfélegyházaMegyeáramszolgáltatásSoltHartaNemzeti Közművek