2024.04.25, Csütörtök
Új épületbe költözik a Kiskunhalasi Járási Hivatal
Fotó forrása: Halasmédia

Új épületbe költözik a Kiskunhalasi Járási Hivatal

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2018.04.10. 10:04

A felújított épületet ünnepélyes keretek között 2018. április 6-án Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Kovács Ernő kormánymegbízott adta át.

Hirdetés

A 2013-ban a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vagyonkezelésébe került Kiskunhalas Szilády Áron u. 19-21. szám alatti ingatlan épületei teljes körű felújítás után alkalmasak a Járási Hivatal minden szervezeti egységének befogadására, így a Köztársaság téri épületből a járási hivatal minden szervezeti egysége áttelepül a Szilády Áron utcába. Egyedül a foglalkoztatási osztály marad a Szent Imre utcában. Jelenleg folyik a költözés, így április 23. napjától már az új épületben várja az ügyfeleket a járási hivatal.

A Kiskunhalasi Járási Hivatal integrált kialakítása összesen bruttó 145 millió forintba került, amiből 132 millió forintot a Miniszterelnökség, a fennmaradó 13 millió forintot pedig a kormányhivatal saját forrásból finanszírozott.

A projekt általános célja, hogy a Kormányhivatal épületeinek energetikai felújítása maradéktalanul, és minél előbb megvalósulhasson.

Bányai Gábor képviselő és Kovács Ernő kormánymegbízott reményüket fejezték ki, hogy a modernizált épület így még sok évig, magas színvonalon kiszolgálhatja az ügyfelek és a munkatársak igényeit.

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalKiskunhalasMegyeKiskunhalasi Járási Hivatal