2024.03.29, Péntek

Kecskemétet is összekapcsolja Európa legnagyobb távolsági buszhálózatával a FlixBus

FlixBus

2018.03.08. 12:44

Ausztriába és Bulgáriába napi rendszerességgel indulnak majd buszok március 23-tól, a jegyek már elérhetők a www.FlixBus.hu oldalon és az ingyenes magyar nyelvű mobilalkalmazásban.

Hirdetés

A FlixBus európai mobilitási szolgáltató tovább bővíti helyi kínálatát és új, közvetlen összeköttetést biztosít Kecskemét és Bécs, illetve Szófia között. 

A FlixBus 2016 nyarán vezette be szolgáltatását Magyarországra, gyors növekedést követően 2017-ben már 13 ország több mint 100 célállomására kínált közvetlen összeköttetést Budapestről. A vállalat most tovább bővíti hálózatát a kelet-európai régióban és legújabb piacát, Bulgáriát is összeköti magyar városokkal, például Kecskeméttel. Ausztria irányába szintén fejlesztések történtek: Grác Budapestről válik elérhetővé, Kecskemétről pedig Bécsbe indulnak napi rendszerességgel a társaság zöld buszai március második felétől. „Mióta a FlixBus megkezdte működését 2013-ban, célunk a folyamatos európai növekedés. Ugyanakkor 2018-ban nem csak új országokat szeretnénk bekapcsolni a hálózatunkba, de meglévő piacainkon is egyre több új régiót fogunk lefedni. Annak köszönhetően, hogy Kecskemét a legújabb megállónk lett, lehetőségünk nyílik rá, hogy még több magyar embernek teremtsünk kényelmes és megfizethető utazási lehetőséget.” – mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

 

Zöld és okos mobilitás mindenkinek A FlixBus ugyanolyan minőségű szolgáltatást biztosít flottájának minden járművén. Az ingyenes WiFi, kényelmes ülések, nagy lábtér, klíma, konnektor és mosdó alapfelszereltségnek számít a buszokon. Jegyek az európai országokba a www.FlixBus.hu oldalon, az ingyenes mobil alkalmazásban és Magyarország közel 200 értékesítési pontján kaphatók. A foglalások módosítása rugalmas, az indulás előtti 15-ik percig lehetséges. Egy nagy poggyász és egy kézitáska ingyenesen szállítható. A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a check-in okostelefonon felmutatott QR kóddal is lehetséges.

 

KecskemétMegyeFlixBustávolsági busz