2024.04.17, Szerda
Elismerések március 15-e alkalmából Bács-Kiskun megyében

Elismerések március 15-e alkalmából Bács-Kiskun megyében

police.hu

2018.03.14. 14:57

A Bács-Kiskun megyei rendőrök nemzeti ünnepünk alkalmából 2018. március 14-én elismeréseket vehettek át a főkapitányságon.

Hirdetés

A rendőrség állományában végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyarország Belügyminisztere egy fő részére emléktárgyat adományozott. Az elismerés átadására az Országos Rendőr-főkapitányság központi ünnepségén került sor. Szintén egy főt az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetője tárgyjutalomban részesített.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője Sárkányölő Szent György három dimenziós üvegkerámia plakettet adományozott egy civil orvosnak kimagasló gyógyító, gyógyításszervező és megelőző orvosi tevékenysége elismeréséül.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetőjének ünnepi parancsa alapján további 4 fő tárgyjutalomban, míg 27 fő Erzsébet Ajándékutalvány elismerésben részesült.

 

Az ünnepi állománygyűlésen Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei főkapitány adta át a jutalmakat, és gratulált a kiemelkedő helytállásért, sok sikert kívánva a további munkához.

Galéria

Megyemárcius 15Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság