2023.06.04, Vasárnap

Az Euronics-ban egész héten át tart a Black Friday

Euronics

2017.11.16. 09:46

November 20. és 26. között az áruházlánc egy egész héten keresztül várja akár 70%-os akciókkal a vásárlókat közel 70 üzletében és webáruházában egyaránt, hiszen az akciók jelentős része egész héten át elérhető lesz.

A Black Friday már itthon is jól ismert fogalom, egyre többen vásárolnak ilyenkor műszaki cikkeket. Az Euronics műszaki áruházlánc idén a szórakoztató elektronikai termékek, a nagyképernyős TV-k, valamint az okostelefonok megnövekedett forgalmát jósolja.

 

A Black Friday és a hozzá kapcsolódó kedvezmények rendszere csupán néhány éve honosodott meg a hazai kiskereskedelemben, de máris látható változásokat hozott. A kiemelt karácsonyi időszak hosszabb lett: a bronz, ezüst és aranyvasárnap helyett már a Fekete Péntekkel kezdetét veszi.

 

Mi várható idén?
A cég több milliárd forint értékű árukészlettel, 20-70%-os akciókkal várja a vásárlókat egy egész héten át (november 20-26.) a Black Friday időszak alatt. Idén a kis és nagy háztartási, valamint a beépíthető gépek népszerűségére számít, továbbá a TV-k, a szórakoztató elektronikai termékek, valamint az okostelefonok elsőségét jósolja. 2017-ben várhatóan a minimum 40”-os képátlójú tévék és az 5”-os okostelefonok lesznek a kedvencek. A cég minden termékkategóriában készül azonban meglepetésekkel, sőt olyan érdekes és innovatív kategóriák, mint a VR-kiegészítők, drónok, elektromos rollerek vagy segway-ek is elérhetők lesznek majd a kínálatban.

 

Sokéves tapasztalatunk, hogy a vásárlók igénylik a szakértői segítséget, hiszen a gyorsan fejlődő elektronikai piac hatalmas kínálatából nem könnyű kiválasztani a minden szempontból tökéletes termékeket. Országszerte közel 70 üzletünkben mintegy 650 szakértőnk várja a vásárlókat, és a webáruházunkban böngészőket sem hagyjuk magukra” – tette hozzá Dr. Fazekas Péter, az Euronics Műszaki Áruházlánc ügyvezető igazgatója.

 

Hogy az ajándék biztosan ott legyen a karácsonyfa alatt
Az év végi vásárlói roham közeledtével sokan aggódnak amiatt, hogy az online megrendelt termékek nem érkeznek meg időben. Az Euronics szakértői ennek megelőzésére az online-offline vásárlás kombinációját javasolják. A webáruházban megrendelt termékek ugyanis 3 napon belül garantáltan átvehetők a kiválasztott üzletben. Az Euronics országos lefedettségének köszönhetően mindenki talál a lakhelyéhez közeli áruházat.


A gördülékeny ügyintézés érdekében az áruházlánc jelentősen növeli az ügyfélszolgálat kapacitását, szélesebb termékválasztékkal, nagyobb raktárkészlettel és logisztikai partnerei bővítésével készül a november végi rohamra.

 

Black Friday áruhitel
A magyarországi háztartások egy részében áruhitel segítségével fedezik az év végi extra kiadásokat. Az Euronics számukra is kínál megoldást: a piacon elérhető legszéleskörűbb hitellehetőségeket nyújtja az igénylők számára. A Black Friday akcióhoz kínált speciális hitelkonstrukció november 24. és 26. között lesz elérhető.

MegyeBlack FridayEuronicsszórakoztató elektronikatvokostelefon