2024.05.25, Szombat

Őrizetbe vették az autópálya rémeit a kecskeméti rendőrök

www.szoljon.hu

2017.10.14. 14:38

Egy hét alatt sikerült beazonosítaniuk és elfogniuk két rablót, akik egy pihenőhelynél csaptak le áldozatukra. Okmányokat, arany ékszereket zsákmányoltak.

Hirdetés

A nyomozás adatai szerint két ismeretlen férfi 2017. október 5-én éjszaka megjelent az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 91-es kilométernél lévő pihenőhelynél, ahol a parkoló járművek utasterét figyelte. Rövid idő elteltével, 2017. október 6-án 0 óra 20 perc körül egy ott parkoló Iveco típusú tehergépjármű vezető oldali ajtajának ablakát betörték, majd a benne pihenő 53 éves román állampolgár kezéből a táskáját kitépték.

 

 

Az ismeretlen elkövetők a táskával és a benne lévő személyes okmánnyal, mobiltelefonokkal, arany ékszerekkel, valamint készpénzzel együtt elmenekültek -írja a police.hu.

A nyomozás eredményeként a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket. N. Leander 31 éves és N. Zoltán 34 éves kunszentmiklósi lakosokat 2017. október 13-án 10 órakor elfogták, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.
A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Forrás: www.szoljon.hu

MegyerendőrségM5 autópályarablásnyomozás