2023.10.02, Hétfő
Október végéig lehet jelentkezni Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

Október végéig lehet jelentkezni Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2017.10.26. 11:39

A felvételt nyertek szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet kormányhivataloknál töltenek el. A TKÖ program várható időtartama: 2018. február 1. - 2019. január 31.

Hirdetés

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 31, kedd 24:00 óra.

Az TKÖ Program szervezői olyan a területi közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, diplomás fiatalok jelentkezését várják, akik 35. életévüket még nem töltötték be, és szívesen megismernék a területi államigazgatás valamely szegmensét. A szakmai gyakorlat teljesítése során a befogadó intézményeknél az ösztöndíjasok beilleszkedését és a szakmai tapasztalatszerzését felkészített mentorok segítik.

A program egészének folyamán az ösztöndíjasok fejlődését és a közigazgatás alaposabb megismerését különböző jelenléti és e-learning képzések is kiegészítik. Az ösztöndíjprogram eredményes teljesítése esetén a legkiválóbb ösztöndíjasok számára lehetőség nyílik az állami tisztviselői karrier megkezdésére.

A TKÖ Programmal valamint a pályázat benyújtásával kapcsolatos bővebb információt a http://tko.kormany.hu/ weboldalon találhatnak.

Jelentkezni a http://tko.kormany.hu/tetszik-a-program-jelentkezem linken keresztül lehetséges.

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeTerületi Közigazgatási Ösztöndíjprogram