2024.04.23, Kedd
Az idén is segítik a Bács megyei továbbtanulókat
bacsmegye.hu / 2016. Kecskemét

Az idén is segítik a Bács megyei továbbtanulókat

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2017.09.26. 11:05

A megye három városában, Kecskeméten, Baján és Kalocsán rendezi meg a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a Jövőd a tét! pályaválasztási kiállítását.

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, immár 17 éve hagyományszerűen rendezi meg elsősorban az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóinak.

A kiállítók részéről középfokú tanintézmények, főiskolák, munkáltatók, felnőtt képzők, egyéb oktatáshoz, közszolgálathoz, uniós pályaorintációhoz kapcsolódó intézmények képviseltetik magukat a rendezvénysorozaton.

A folyamatosan növekvő érdeklődésnek köszönhetően a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának szervezésében idén is három helyszínen – Kecskeméten október 27-28-án, Kalocsán november 7-én és Baján november 14-én - valósul meg a kiállítás.

A szakképző centrumok megalakulásával, valamint a szakképzési rendszer átalakulásával megélénkült az érdeklődés a kiállító tanintézmények részéről, az elmúlt évekhez viszonyítva színvonalasabb, tartalmasabb megjelenéssel képviseltetik magukat az egyes szakmacsoportokban.

A kiállításokon elsősorban a térség középfokú intézményeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de emellett tájékozódhatnak továbbtanulási lehetőségekről, felnőtt képző intézmények ajánlatairól, illetve élő szakmabemutatókat tekinthetnek meg.

 

Galéria

KecskemétBajaKalocsaBács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeJövőd a tét! pályaválasztási kiállítástovábbtanulás