2024.03.29, Péntek

A verseny pillanatnyi állása szerint három megyei fürdőnek minden esélye megvan arra, hogy a TOP 10-ben végezzen.

Hirdetés

Két hét és a nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is. 

A termalfurdo.hu szervezésében idén harmadik alkalommal, három kategóriában keresik az ország legkedveltebb fürdőit. Szeptember elején derül ki, melyik lesz Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője. A versenyt a Magyar Fürdőszövetség is támogatja.

 

Tizenkettőből három: megyei fürdők az élbolyban

A szervezők a verseny során többször közöltek részeredményeket az aktuális állásról. A legutóbbi, augusztus 15-én közzétett, kategóriánkénti TOP 10-et szemügyre véve látható, hogy a 12 megyei indulóból 3 fürdő is közel áll ahhoz, hogy a szavazás végén is legjobbak között szerepeljen.

Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indult kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, valamint A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában induló tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő és a Dávodi Strandfürdő is a legjobbak között van.

A szavazásban szerepelő Bács-Kiskun megyei fürdők ide kattintva láthatóak.

 

Nagy hajrá és szoros eredmények várhatóak

A korábbi évek tapasztalata alapján az utolsó két hétben érkezik a szavazatok közel 20%-a, és a helyezések is sokat változhatnak, így a jelenleg jól szereplő fürdők sem nyugodhatnak meg teljesen. Szavazni augusztus 31-én éjfélig lehet.

MegyeBács-Kiskun megyeAz Év Fürdője 2017Jonathermál Gyógy- és ÉlményfürdőKerekdombi TermálfürdőDávodi Strandfürdő