2023.09.24, Vasárnap

Új vezető a Fornetti Csoport élén

Goodwill Communications

2017.07.26. 17:21

Balthas Klein a Fornetti Csoport új vezetője 2017 júniusától.

Hirdetés

A szakember a 2015-ben bekövetkezett tulajdonosváltás óta – amikor is az Arzyta globális pékipari csoport tagjává vált – dolgozik a magyar gyökerű nemzetközi cégcsoport kötelékében, stratégiai ügyekért felelős ügyvezetőként eddig is kulcsszerepe volt a vállalat irányításában. Balthas Klein 2010-ben csatlakozott az Aryztához, amelynek európai és ázsiai divíziójában töltött be különböző pozíciókat.

 

Megtiszteltetés, hogy felkértek ennek a csodás vállalatnak a vezetésére” – mondta a kinevezésével kapcsolatban Balthas Klein. „Egyedi vállalati kultúrával, elkötelezett és tehetséges kollégákkal, remek termékekkel és megoldásokkal bírunk, illetve egy olyan nyerő stratégiát dolgoztunk ki, amely igen dinamikus növekedést tett számunkra lehetővé az elmúlt két évben. Eltökélt, bizakodó és ambiciózus vagyok azzal kapcsolatban, hogy mindezekre az értékekre alapozva tovább építsük a Fornetti sikertörténetét” – tette hozzá. Mint mondja: a vásárlók és a termékek szeretete, a partnerek megbecsülése és az ezen értékekre épülő megoldások tették az Aryzta család elismert és nagyra becsült tagjává a Fornettit.

 

Húsz évvel az alapítása után a Fornetti remek formában van és olyan stabil alapokkal rendelkezik, amelyekre lehet sikeres jövőt építeni. Izgatottan várom az előttünk lévő feladatokat” – mondta. „A küldetésem, hogy a Fornetti a kollégákkal karöltve tovább haladjon a siker útján, és az egyedi értékeit megőrizve legyen minél sikeresebb és elismertebb nemzetközi márka, hogy egyre több magyar és külföldi fogyasztóhoz juthassanak el a termékeink” – zárja gondolatait a Fornetti Csoport új vezetője.

 

A Fornetti Aryzta Csoporton belül is kiemelkedő sikerét jelzi, hogy a cég előző vezetőjét, Sebastian Goodingot az Aryzta Csoport európai operációs igazgatójává nevezték ki, aki emellett a Fornetti Csoport elnökeként a jövőben is támogatni fogja a Fornetti sikereit.

MegyeFornetti Csoport