2024.04.20, Szombat

Programözön zúdul Bács megyére a Strandok Éjszakáján

furdoszovetseg.hu, programturizmus.hu

2017.07.25. 09:58

2017. július 28-án a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája, amelyen országszerte számos létesítmény programokkal, kedvezményekkel, és éjszakai nyitvatartással várja a vendégeket.

Hirdetés

Ezen a napon a fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat saját, már kialakult nyitva tartási rendjéhez. A Magyar Fürdőszövetség javasolja a nyitva tartást legalább 22.00 óráig, de lehetőség szerint éjfélig.

 

A Strandok Éjszakájához csatlakozott fürdők és programjaik Bács-Kiskun megyében:

 

  • Kerekdombi Termálfürdő: Éjszakai fürdőzés szauna szeánszokkal, kabriós találkozóval, latin táncosokkal és discoval. Rendezvény időpontja 2017. július 29. szombat, 9-24 óráig.
  • Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő: Dóczi Pistivel, lézer show-val és filmvetítéssel várják az éjszakai fürdőzésre érkező vendégeket. 21.00 órától Dér Heni szórakoztatja a vendégeket, napközben gyermek vízi és kreatív foglalkozások kerülnek megrendezésre animátorok vezetésével. Fürdő nyitva tartása hajnali 1 óráig.
  • Miklóssy János Sportközpont: Belépő ára egységesen 500 Ft. Úszóverseny, táncverseny, strandröplabda verseny, lábtenisz verseny, vízi kosárlabda verseny és légvárak. A fürdő 24.00-ig tart nyitva.
  • Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő: Zenés koktélozást biztosítanak a vendégek részére, 20.00-24.00 óráig.
  • Halasthermál Gyógyfürdő: Látvány grillsütés koktélozással. Az első száz vendég részére ingyenes az elkészült sült salátával és hozzá egy koktéllal. A rendezvény időtartama 20.30-24.00-ig.
  • Dávodi Strandfürdő: Tízijáték, DJ, kívánságműsor, grill, koktélok. A fürdő 24.00-ig tart nyitva.

 

Forrás: furdoszovetseg.hu, programturizmus.hu

KiskunhalasMegyeBács-Kiskun megyeTiszakécskeKiskunmajsa2017DávodKunszentmiklóscsaládi programstrandszezonéjszakai fürdőzésStrandok Éjszakája