2022.06.25, Szombat

Közel háromezer háztartás csatornázását nyerte el a tiszakécskei mélyépítő cég

ted.europa.eu

2017.07.07. 14:52

A Magyar Vakond Kft. Tiszakécske, Cibakháza és Bácsbokod településeken épít ki új hálózatot, valamint a szennyvíztelepeket is fejleszti.

Több mint 4,4 milliárd forint értékű munkát nyert el a tiszakécskei Magyar Vakond Kft. a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében: székhelyének településén, valamint a szomszédos Cibakházán és a Bács-Kiskun megyei Bácsbokodon fejleszti a szennyvíztisztító telepeket, illetve a csatornahálózatot - derül ki a TED-en pénteken közzétett hirdetményből.

A legtöbb, 1233 házi bekötés Bácsbokodon épül ki közel 18 ezer folyóméternyi gravitációs gerincvezetékkel együtt. Cibakházán 959 házba kötik be a csatornát több mint 16 ezer folyóméter gerincvezeték lefektetése mellett, Tiszakécskén pedig 556 házi bekötés történik és több mint 10 ezer méter vezeték épül.

Két, már meglévő szennyvíztisztító telepet is továbbfejlesztenek, beleértve a biológiai műtárgysor és a biológiai gépészet fejlesztését is: a bácsbokodi szennyvíztisztító hidraulikai kapacitása a fejlesztés után eléri majd az ezer köbmétert naponta, a Cibakháza külterületén található pedig a 475-öt.

 

Forrás: ted.europa.eu

szennyvízKörnyezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP)MegyeTiszakécskeBácsbokodMagyar Vakond Út és Építőipari Kft.Cibakháza

Hirdetés

Hirdetés