2024.07.21, Vasárnap
Elismerésben részesültek a Bács megyei rendőrök
Fotó: police.hu

Elismerésben részesültek a Bács megyei rendőrök

police.hu

2017.07.18. 13:58

Három Bács-Kiskun megyei rendőr kapott jutalmat a közelmúltban nyújtott példaértékű szakmai teljesítményükért.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség két szolgálatba tartó munkatársa az 51-es számú főút 182-es kilométerénél felfigyeltek egy szerb honosságú autóra, amelybe több külföldi személy szállt be. Városi Vivien és Meláth Ákos őrmesterek szolgálatba helyezték magukat és intézkedés alá vonták a Dacia Sandero típusú gépjármű szerb vezetőjét és az abban helyet foglaló nyolc férfit, akik pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. Az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Az egyik intézkedő zajt hallott az út menti kukoricásból, amit átvizsgálva további négy illegális migránst tartóztatott fel.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság szabadnapos munkatársa, az akasztói körzeti megbízott 2017. július 11-én 8 óra 31 perckor fogta el Akasztó településen azt a fogvatartottat, aki 2017. július 10-én délelőtt engedély nélkül távozott az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mellett működő sertéstelep területéről.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány munkájuk elismeréseként tárgyjutalomban részesítette a Bács-Kiskun megyei rendőröket.

Továbbá Dr. Füzesi Viktor bv. ezredes, az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka tárgyjutalomban részesítette az akasztói körzeti megbízottat, Baltás Tamás r. főtörzsőrmestert.

 

Forrás: police.hu

MegyeBács-Kiskun megyerendőrségelismerésszakmai teljesítmény