2024.04.19, Péntek
Különleges ajándékot kaptak a szentkirályi kiválóságok
Fotók: Bacsmegye.hu

Különleges ajándékot kaptak a szentkirályi kiválóságok

Bacsmegye.hu

2017.06.19. 18:22

Immár sok-sok éve hagyomány Szentkirályon, hogy a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. korszerű számítógépekkel ajándékozza meg a Szentkirályi Általános Iskola kitűnővel végzett diákjait.

Hirdetés

2017. június 19-én Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a vállalat tárgyalótermében fogadta a Szentkirályi Általános Iskola négy kitűnővel végzett tanulóját.

Idén kitűnő tanulmányi eredményt ért el Szentkirályon: Farkas Győző, Kókai-Szabó István, Oláh Enikő és Szabó Zsuzsa. Azonban nem csak számítógépet kaptak a diákok. Balogh Levente, az általa írt „A Szentkirályi-titok” című könyvével is megajándékozta a talpraesett fiatalokat.

Az ajándékok átadását megelőzően egy komoly beszélgetésre is sor került a diákok és a multinacionális vállalat vezetője között. Balogh Levente a beszélgetés során kérdéseket tett fel a diákoknak arról, hogy miként képzeli el a jövőjüket. Kiderült többek között, hogy a fiatalok a gimnáziumi éveiket Kecskeméten, későbbi tanulmányaikat, illetve jövőjüket pedig Budapesten tervezik majd. A beszélgetés folyamán Szentkirály történelmi sajátosságiról, valamint a tanulás fontosságáról is szó esett.

Balogh Levente, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, az ajándékok átadását követően elmondta: a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. számára is kiemelt fontossággal bír a társadalmi szerepvállalás, aminek egyik alappillére a gyerekek támogatása. „Úgy gondolom, hogy minden gyerek jó. Az, hogy később jó vagy rossz emberré válik, azt a környezete dönti el, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. pedig próbálja ezt a környezetet jobbá tenni. A vállalat erősen kötődik Szentkirályhoz, éppen ezért mindig kiemelt figyelmet fordítottunk az itt élő fiatalok sorsára; a Szentkirályi Általános Iskolával szervezett több hasonló közös eseményen hangsúlyoztam már, milyen fontosnak tartom, hogy az itt tanuló diákok büszkék legyenek Szentkirályra, és az értékeire.”

Galéria

MegyeBács-Kiskun megyeSzentkirályi Általános IskolaSzentkirályi-Kékkúti ÁsványvízBalogh Leventetársadalmi szerepvállalás