2024.04.23, Kedd
Aláírásukkal tettek hitet a közös jövő mellett a Bács-Kiskun megyei Takarékok
„a képen, az egyesülő takarékok ügyvezetői láthatóak”

Aláírásukkal tettek hitet a közös jövő mellett a Bács-Kiskun megyei Takarékok

FÓKUSZ Takarék

2017.06.09. 08:51

Közel féléves egyeztetés, és előkészítő munka után, Bács – Kiskun Megye öt Takarékszövetkezete  - Bácska Takarék; Borotai Takarék; Hajós és Vidéke Takarékszövetkezet; Rónasági Takarék; valamint a Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet - nyilvánította ki a Fókusz Takarékhoz való csatlakozási szándékát, melyet együttműködési szerződés aláírásával pecsételtek meg.

Hirdetés

E szerződés a záloga annak, hogy hosszútávon biztosítsák a takarékok által eddig is képviselt értékek továbbélését a megyében. Ezek az értékek kiállták az idő próbáját, s ha lehet, mára egyre fontosabbak mindannyiunk számára.

 

 

Az egyesülő Takarékok vezetői a következőket emelték ki:

„Az emberi hang, a bizalom egymás iránt, a kölcsönös tisztelet, lehet az alapja egy jó együttműködésnek ügyfél és bank között. A takarékokat erről ismerik azok, akik valaha kapcsolatba kerültek velünk. Nem is lehet ez másképp, hiszen nem csak az ügyfeleink, ügyintéző kollegáink, hanem a tulajdonosaink, a takarék részjegyesei is itt élnek közöttünk, azonosak a nehézségeink, örömeink, és sikereink. Összetartozunk és természetes módon közös a jövőnk.

Támogatjuk egymást. Mi, takarékok azzal tudunk hozzájárulni ehhez a közös jövőhöz, hogy segítünk eligazodni, döntéseket hozni pénzügyi kérdésekben. Kollegáinknak ez a legfontosabb feladatuk. Folyamatosan képezzük magunkat, fejlesztjük a szolgáltatásainkat, építjük a bizalmat ügyfeleink és a takarékok között. Mi nem bankot építünk, hanem jövőt. Közös jövőt, az itt élő emberekkel.

Nekünk továbbra is lesz időnk arra, hogy végig beszéljük az ügyfeleink problémáit, céljait, lehetőségeit. Nekünk továbbra is természetes, hogy minden ügyfelünk más és egyedi, és e szerint kell segítenünk, támogatnunk őket. Nekünk természetes az is, ha pénzügyi kérdése, bizonytalansága van, akkor beugrik hozzánk, vagy felhív bennünket. Igen, ez több, mint bank.

Most, hogy egyesítettük erőinket, kitágultak a lehetőségeink. Nagyobb fejlesztésekbe vághatunk bele, korszerűsíthetjük a technikai eszköztárunkat, kollegáinknak lehetősége nyílik jobban elmélyedni egy-egy területen, és mindezt azzal a céllal, hogy hasznos, gyakorlatias segítséget tudjunk adni a hozzánk fordulóknak.

A változások mellett, az állandóság is részünk marad! Az Ügyfelek megszokott szolgáltatásai és a kedvelt ügyfélszolgálati munkatársak elérhetőek maradnak a jövőben is, a takarékok a megszokott módon, zavartalanul működnek.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy továbbra is egyedülálló biztonságban lesz a Takarékok ügyfeleinek vagyona. A fúziót követően is a Takarékok országos Garanciaközösségének tagja leszünk. Ilyen védelmet egyetlen másik bank ügyfelei sem élveznek Magyarországon.

Ezek azok a közös, értékeink, közös céljaink, melyek mellett, az egyesülési szerződés aláírásával hitet tettünk. Erre büszkék vagyunk, és azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink is elégedettek és büszkék lehessenek.”

 

MegyeBács-Kiskun megyeFókusz TakarékBácska TakarékBorotai TakarékHajós és Vidéke TakarékszövetkezetRónasági TakarékSzabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet