2020.10.20, Kedd
Oklevelet kapott a megye rendvédelmi szóvivője
Fotó: police.hu

Oklevelet kapott a megye rendvédelmi szóvivője

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

2017.02.13. 11:44

Oklevelet vehettek át a napokban a rendvédelmi szóvivő szakirányú továbbképzési szak hallgatói a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Az ünnepségen 22 fő – köztük a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Árvai Edina – vehette át az oklevelét.

Hirdetés

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető-és Továbbképzési Intézete egy évvel ezelőtt indította útjára a rendvédelmi szóvivő képzés első évfolyamát, amely intenzív, médiakurzusokon túlmutató, minőségjavulást eredményező felkészítést biztosít a rendvédelmi szóvivők számára.

A szak fő célja, hogy a rendvédelmi területen dolgozók olyan felkészítést kapjanak, amellyel lehetővé válik az elmúlt évtizedekben átalakult hazai hírszolgáltatáshoz, a rendvédelmi szervezetek belső és külső nyilvánosságigényéhez, a média nyelvéhez alkalmazkodni képes, szakszerű és minőségi közszolgálati információközlés.

Az egyéni fejlesztési igényeket figyelembe vevő képzés a hallgatókat alkalmassá teszi a szervezeten belüli és azon kívüli szóvivői feladatok magas színvonalú ellátására, a hagyományos és az új médiafelületek párhuzamos használatára. A két féléves kurzuson nagy hangsúllyal jelenik a hallgatók kiscsoportos médiakommunikációs hatékonyság-fejlesztése és személyes kompetenciafejlesztése.

MegyeBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságoklevél átadásNemzeti Közszolgálati Egyetemrendvédelmi szóvivőÁrvai Edina

Hirdetés

Hirdetés