2024.04.20, Szombat

Gazdaesték voltak Tiszakécskén és Bácsalmáson

nak.hu

2017.02.09. 12:54

Folytatódott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei szervezetének a Gazdaesték című szakmai fórumsorozata.

Hirdetés

Tiszakécskén a NAK megyei elnöke, Domján Gergely elmondta a kamara 2016. évi eredményeit, valamint bemutatta új és meglévő szolgáltatásait. A rendezvényen részt vett Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, aki tájékoztatta a gazdákat a Vidékfejlesztési Program aktualitásairól. Továbbá Szeidl József járási hivatalvezető beszélt a közigazgatás átalakításának aktualitásairól. Az állattenyésztéssel kapcsolatos tájékoztatót Dr. Fekete Zoltán tartotta.

 

Bácsalmáson a NAK megyei alelnöke, Csanádi Lajos szólt a Kamara 2016. évi eredményeiről, valamint bemutatta a kamara új és meglévő szolgáltatásait. A rendezvényen részt vett a bácsalmási járási hivatal vezetője, Szommer Károly, aki beszélt a közigazgatás átalakításának aktualitásairól.

Továbbá Takács Attila a Takarékbank Zrt. képviseletében az agrárpiaci kilátásokról tartott előadást az érdeklődők számára. Az állattenyésztéssel kapcsolatos tájékoztatót Dr. Fekete Zoltán tartotta. Legvégül pedig a helyi falugazdászok tartották meg a 2017. évre vonatkozó változásokról a tájékoztatást.

MegyeTiszakécskebácsalmásNemzeti Agrárgazdasági Kamaragazdaest