2024.04.25, Csütörtök
Másodszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Másodszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2017.01.07. 08:19

Január 22-én éjfélig lehet jelentkezni a második alkalommal a kormány által meghirdetett Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra. A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál töltenek el.

Hirdetés

Az TKÖ Program szervezői olyan a közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, diplomás fiatalok jelentkezését várják, akik 35. életévüket még nem töltötték be, és szívesen megismernék a területi államigazgatás valamely szegmensét. A szakmai gyakorlat teljesítése során a befogadó intézményeknél az ösztöndíjasok beilleszkedését és a szakmai tapasztalatszerzését felkészített mentorok segítik.

 

A program egészének folyamán az ösztöndíjasok fejlődését és a közigazgatás alaposabb megismerését különböző jelenléti és e-learning képzések is kiegészítik. Az ösztöndíjprogram eredményes teljesítése esetén a legkiválóbb ösztöndíjasok számára lehetőség nyílik az állami tisztviselői karrier megkezdésére.

A TKÖ Programmal valamint a pályázat benyújtásával kapcsolatos bővebb információt a http://tko.kormany.hu/ weboldalon találhatnak.

Jelentkezni a http://osztondijprogram.kormany.hu/jelentkezes linken keresztül lehetséges.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 22. 24:00 óra (éjfél)

 

Pályázati felhívás elérhető itt.

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeközigazgatásBács-Kiskun megyeTerületi Közigazgatási Ösztöndíjprogramállami tisztviselő