2024.03.28, Csütörtök

Hárman a megyénkből továbbra is esélyesek az Év Agrárembere díjra

azevagrarembere.hu

2017.01.10. 11:12

A harmadik szakaszához is elérkezett „Az Év Agrárembere kitüntető díj” versenye. Bács-kiskun megyét a jelenlegi fázisban még három szakember képviseli. Szavazni egészen január 31-éig lehet.

Hirdetés

„Az Év Agrárembere díj azt a célt szolgálja, hogy olyan agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Az agrotrend.hu portál "Az Év Agrárembere" kitüntető díjjal azokat a szakembereket tünteti ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért, de a díj célja a mezőgazdaságban tevékenykedők közéleti munkájának, társadalmi felelősségvállalásának, ilyetén teljesítményének elismerése, kiemelése az egész társadalom előtt.” - olvasható az Év Agrárembere díj felhívásában.

Bács-Kiskun megyéből az elismerésre jelöltek között szerepel a kiskunmajsai Fülöp László (növényvédelmi kategóriában), a dunavecsei Borbély István (növénytermesztés), valamint a szabadszállási Sipos István (agrárgépészet) is.

Mindhárman a saját kategóriájukban bekerültek azon három esélyes közé, akiknek lehetősége lesz elnyerni a fődíjat.

A jelöltek életrajzáról, valamint a társadalmi szerepvállalásukról bővebb információt a www.azevagrarembere.hu oldalon találhatnak.

A szakembereket bárki segítheti a szavazatával, amit szintén az www.azevagrarembere.hu oldalon lehet megtenni. A verseny mostani szakaszában január 6.-31. között van lehetőség szavazni.

MegyedíjBács-Kiskun megyeAz év agrárembere2017szavazás