2024.04.30, Kedd

Adventi forgatag Kiskőrösön

Kiskőrös város

2016.12.18. 08:34

Megnyílt a város főterén a kiskőrösi adventi ünnepi hét, melynek során egy héten át minden este színvonalas programokkal és a faházaiknál finomságokkal várják a város intézményei és civil szervezetei a térre látogatókat.

Hirdetés

 

A rendezvényt Domonyi László polgármester nyitotta meg, köszönetet mondva a szervezőknek és a téren megjelenő szervezetek képviselőinek. Péntek este felléptek a mohácsi ovisok, akik zenés-táncos meséjükkel szereztek örömet a térre kilátogatóknak.

Kapható itt tócsni, székelykáposzta, kolbász, zsíros kenyér, mézeskalács és finomabbnál finomabb sütemények, melyek jobban csúsznak egy-egy bögre meleg tea vagy forralt bor kíséretében.

Az egészséges életmód jegyében a kiskőrösi Egészségfejlesztési iroda egészségkvízzel, a dohányzásról való leszokást segítő előadással és ízletes gyümölccsel várta az érdeklődőket. Györgypál Imre fafaragó a téren alkotott, s nagy népszerűségnek örvendett a Mikulás is, akinek szánjára sokan felültek, hogy közös fotót készítsenek vele. A gyerekeket a Petőfi Sándor Művelődési Központ munkatársai várták karácsonyi kézműves foglalkozásra.

Érdemes mindennap kilátogatni a Petőfi térre, hogy meghitt, egyben vidám hangulatban együtt, közösségben készülhessünk a szeretet ünnepére.

Galéria

KiskőrösMegyeDomonyi Lászlóadvent