2024.04.24, Szerda
Tovább bővült a katasztrófavédelem ellátási körzete Bács megyében
Béres Attila / mno.hu

Tovább bővült a katasztrófavédelem ellátási körzete Bács megyében

kecskemet.hu

2016.10.24. 10:59

Bács-Kiskun megye 96 településén 2016. november 1-jétől a katasztrófavédelem végzi a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében. Részükre az ellátás, a sormunka ütemezett első két időpontjában ingyenes.

Hirdetés

Az ügyfelek a kémény-ellenőrzés és tisztítás tervezett idejéről két héttel annak elvégzése előtt írásbeli értesítést kapnak. 

 

A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket. Általános tájékoztatásért a kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalt kell keresni. Konkrét kérdés esetén töltsék ki és küldjék el az Ügyfélszolgálat menü, Ügyintézés pontjában található online űrlapot. Amennyiben sürgős segítségre van szükség, hívják telefonon, vagy közvetlenül számítógépről, internetes kapcsolaton keresztül a 1818 ingyenesen hívható központi telefonszám 9.1-es menüpontját.

 

Az ellátás zavartalansága érdekében a központ munkáját a Megyei Ellátási Csoportok támogatják, amelyek elsődleges feladata az ellátási területhez kapcsolódó sormunka és a soron kívüli kéményseprőipari feladatok munkaszervezése.

Itt ügyintézésre is lehetőség van, kizárólag személyesen. A Bács-Kiskun Megyei Ellátási Csoport címe: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1. ügyfélszolgálati nyitvatartási ideje: hétfő: 8-20, kedd - péntek: 8-14 óra.

Írásbeli megkeresést a [email protected] címre, vagy postai úton a 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldve lehet kezdeményezni.

A gazdálkodó szervezetek továbbra is megrendelés útján, díjfizetés ellenében vehetik igénybe a kéményseprőipari ellátást a megyében működő területileg illetékes piaci szolgáltatóktól.

A szolgáltatók nyilvántartása, az OKF honlapján érhető el:

http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=tuzmegelozes_kemenysepro_lista

Megyekatasztrófavédelemkéményseprő