2024.03.29, Péntek

Kiírták a Dél-alföldi Innovációs Díj 2016. évi Pályázatát

bkmkik.hu

2016.07.18. 13:49

Pályázni lehet bármely új, saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. 

Hirdetés

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye Kereskedelmi és Iparkamarái) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel 2016. évben is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.


A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2016. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat.

Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2016 novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.
A kuratórium döntéseinek előkészítését Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti.
A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján megtalálhatók.

forrás: bkmkik.hu / innovacio.hu