2021.05.06, Csütörtök

Mák Kornél

A teljes magyarság jövőjéért tartanak családügyi konferenciát

2019.03.08

Országos Hírek

„Hazánk, a nagy család” mottóval rendezték meg a Demográfiai és Egészségpolitikai rendezvénysorozat legújabb alkalmát Baján.

Közel 2 millió forint gyűlt össze az építendő kecskeméti Görög-katolikus templom javára

2018.05.28

Kecskemét

A Bács-Kiskun Megyei KDNP szervezésében május 25-én, pénteken este került megrendezésre Református Újkollégium éttermében arra a jótékonysági vacsorára, amit a megyei szervezet Feczák László görög-katolikus lelkésszel közösen szervezett meg. A jótékonysági vacsorán közel nyolcvanan vettek részt.

KDNP Bács-Kiskun – horgony és iránytű

2017.11.20

Közélet

2017. november 17-18-án a kerekegyházi Kunsági Majorban rendezték meg a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezet vezetői a rendes évi vezetői találkozójukat. A kétnapos fórumon többek között előadást tartott dr. Kerényi János a Fidesz dél-alföldi pártigazgatója, Gaal Gergely a KDNP parlamenti frakció képviselője és Varga László nyugalmazott lelkész.

Új egyetemi képzések Kecskeméten

2016.07.01

Kecskemét

Kecskemét egyre jelentősebb szereplő a hazai felsőoktatás terén, és ez nem csak a Kecskeméti Főiskola egyetemmé válásában mutatkozik meg. A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban új egyetemi képzésekkel folytatódik az oktatás szeptembertől, a Harmadik Kor Egyeteme pedig továbbra várja az érdeklődőket.

Városok, Falvak Szövetségének közgyűlése

2016.03.29

Kecskemét

Debrecenben tartotta szakmai találkozóját és közgyűlését a Városok, Falvak Szövetsége.