2021.07.26, Hétfő

Mák Kornél

„Hazánk, a nagy család!” mottóval szervezték meg Marosvásárhelyen a XI. Demográfiai és Szociális Konferenciát

2019.11.09

Közélet

A népesedést több szemszögből is megközelítő konferenciasorozat pénteken a székelyföldi városba látogatott.

Mák Kornél: „cincognak az egerek”

2018.09.04

Közélet

Kecskemét alpolgármesterével, a megyei és városi KDNP elnökével, Kecskemét-Kadafalva egyéni körzetben másodszorra is győztes képviselőjével, számos esetben találkozhatnak a közélet iránt érdeklődők. Oszlopos tagja a legutóbb Tusványoson is konferenciázó országos demográfiai előadássorozatnak, aktív szervezője a Bács-Kiskun megyei politikai életnek és rendkívül alapos képviselői munkát fejt ki a választási körzetében is.

Erős bázist épített ki a KDNP Kiskunmajsán (is)

2018.02.27

Közélet

A Bács-Kiskun Megyei KDNP Szervezete hétfőn délután a kiskunmajsai Szent István házban tartotta meg az idei elő választmányi ülését. Az ülésen a 23 megyei alapszervezet képviselője megjelent és beszámolt a térségének a helyzetéről.

Nárciszokat ültettek a gyógyíthatatlan betegségben szenvedők tiszteletére

2016.10.07

Kecskemét

Idén hetedik alkalommal ültettek iskolások bevonásával a reményt és megújulást szimbolizáló nárciszhagymákat az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány szervezésében Kecskeméten, a "Méltóság Mezeje" kőnél.

A polgárőrök és a rendőrök közösen razziáztak az éjjel

2016.05.21

Kecskemét

A teljes magyarság jövőjéért tartanak családügyi konferenciát

2019.03.08

Országos Hírek

„Hazánk, a nagy család” mottóval rendezték meg a Demográfiai és Egészségpolitikai rendezvénysorozat legújabb alkalmát Baján.

Közel 2 millió forint gyűlt össze az építendő kecskeméti Görög-katolikus templom javára

2018.05.28

Kecskemét

A Bács-Kiskun Megyei KDNP szervezésében május 25-én, pénteken este került megrendezésre Református Újkollégium éttermében arra a jótékonysági vacsorára, amit a megyei szervezet Feczák László görög-katolikus lelkésszel közösen szervezett meg. A jótékonysági vacsorán közel nyolcvanan vettek részt.

KDNP Bács-Kiskun – horgony és iránytű

2017.11.20

Közélet

2017. november 17-18-án a kerekegyházi Kunsági Majorban rendezték meg a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezet vezetői a rendes évi vezetői találkozójukat. A kétnapos fórumon többek között előadást tartott dr. Kerényi János a Fidesz dél-alföldi pártigazgatója, Gaal Gergely a KDNP parlamenti frakció képviselője és Varga László nyugalmazott lelkész.

Új egyetemi képzések Kecskeméten

2016.07.01

Kecskemét

Kecskemét egyre jelentősebb szereplő a hazai felsőoktatás terén, és ez nem csak a Kecskeméti Főiskola egyetemmé válásában mutatkozik meg. A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban új egyetemi képzésekkel folytatódik az oktatás szeptembertől, a Harmadik Kor Egyeteme pedig továbbra várja az érdeklődőket.

Városok, Falvak Szövetségének közgyűlése

2016.03.29

Kecskemét

Debrecenben tartotta szakmai találkozóját és közgyűlését a Városok, Falvak Szövetsége.