2024.04.23, Kedd
Kiemelkedő lajosmizsei siker született a Belügyminisztérium Országos Síversenyén!
Fotók: Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön

Kiemelkedő lajosmizsei siker született a Belügyminisztérium Országos Síversenyén!

police.hu

2017.01.25. 11:18

A Belügyminisztérium Országos Síversenyén egy lajosmizsei rendőr állhatott a dobogó tetejére. A síversenyt ezúttal is a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön szervezte meg.

Hirdetés

A Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön ismét megszervezte a Belügyminisztérium Országos Síversenyét a Zemplén Kalandparkban, melyre közel negyven belügyminisztériumi szervezeti egység 140 versenyzője adta le nevezését.

Az 22. alkalommal megrendezett síverseny fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter, védnökei pedig Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, illetve Vincze P. Márton, a Magyar Rendvédelmi Sportszövetség ügyvezető elnöke voltak. A versenyre a Belügyminisztérium alá tartozó valamennyi szerv és szervezeti egység meghívást kapott, így többek között a Terrorelhárítási Központ, a rendőrség, a katasztrófavédelem, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a büntetés-végrehajtás, valamint a vízügyi igazgatóságok munkatársai is neveztek a megmérettetésre.

Sí kategória IV-es korcsoportjában első helyezést ért el Becsei Gábor r. őrnagy, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrs csoportvezetője.

LajosmizsesíelésBács-Kiskun megyerendőrségLajosmizseBelügyminisztériumsíverseny