2023.06.04, Vasárnap

Ötvenezren voltak a FeHoVán és a Budapest Boat Show szakvásárokon

2014.02.18. 06:33

Az idei FeHoVán is a Magyar Állami Erdőgazdaságok által kialakított arénéban állította portékéjét a KEFAG Zrt. Többek között a FeHoVának köszönhetően évek óta az alföldi vadászati üzletág stabilan működik.

Megismételve a tavalyi rekordlátogatói számot, az idén is ötvenezren keresték fel a vasárnap zárult FeHoVa és Budapest Boat Show szakvásárokat a Budapesti Vásárközpontban - közölte a kiállítást szervező Hungexpo Zrt. az MTI-vel.
 

Tájékoztatásuk szerint a négynapos 21. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállításon ebben az évben több mint 240 kiállító mutatkozott be, és nagy sikere volt a kísérő programoknak is.

Közönségsikert aratott az egzotikus országok, a Kárpát-medence és benne Magyarország különleges trófeáinak gyűjteménye, a szarvasbőgő verseny, valamint a solymász és vadászkutya bemutatók. Az idén először volt Ifjúsági Vadászkürt Verseny, második alkalommal választották meg Miss FeHoVá-t, a III. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállításon (CAC, CACIB) közel négyezer bírálat után választottak győzteseket.


(Képgaléria a Facebook-on - klikk a képre!)

 


A hajózási szezonnyitó Budapest Boat Show-n 9500 négyzetméteren több mint hatvan vitorlás, elektromos és motoros vízi járművet állítottak ki, 50 százalékkal többet, mint az előző kiállításon.