2024.03.28, Csütörtök
Zenei csemegék első hallásra Hetényegyházán
Barison facebook

Zenei csemegék első hallásra Hetényegyházán

Hírös Agóra - Hetényi Közösségi Ház

2018.01.04. 12:00

Folytatódik a zenei újdonságokat bemutató koncertsorozat Hetényegyházán, a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában. 2018. január 12-én a tehetséges ifjú zenészekből álló BarIsOn lép a világot jelentő deszkákra, hogy bemutassák akusztikus „barisonos” zenei anyagukat.

Hirdetés

 
Második alkalommal kínál lehetőséget a Hetényi Közösségi Ház az igényes muzsikára éhes lakosságnak új zenei csemegék megismerésére a vadonatúj DEBÜT koncertek eseménysorozat keretében. A koncertsorozat nem titkolt célja, hogy bemutassa, nem csupán a tehetségkutató műsorokban, hanem napjainkban a környezetünkben is születnek új tehetségek, új zenék, amelyeknek elsőként lehetnek az erre nyitott látogatók szem- és fültanúi.  A decemberben megismert Bálvány utca zenekar után ezen a januári estén elsőként hallható nyilvánosan a nemrégiben alakult, igazán tehetséges zenészek csapata, a BarIsOn, akik így vallanak magukról:

„Hazai zenekarnak mondjuk magunkat és szeretnénk kitörni az átlagos hétköznapjainkból.  Kecskeméti zenekar vagyunk, mindannyian zeneiskolában tanulunk több éve és a zene a minden napjaink részévé vált már. 2017 szeptemberében alakult a zenekar és főként lágyabb dallamokat játszunk. Jelenleg a repertoárunk dalátiratokból, feldolgozásokból és átdolgozásokból áll. Köztük vers feldolgozás és saját szerzemény is van. Akusztikus zenét játszunk, de konkrét stílusunk az a BarIsOn. Minden dalunk barisonos :).”


Időpont: 2018. január 12. péntek
Kapunyitás: 18:00
Koncertkezdés: 19:00

(Utolsó busz (15-ös) Kecskemétre: 21:15)
Belépő: 600 Ft

Koncert után hangulatos gépzene, babzsákos, beszélgetős este, barátságos csocsó és ping-pong bajnokság.

A zenekar új facebook oldala: https://www.facebook.com/barisonband
Az esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/133237754039706/
Helyszín: Hírös Agóra Hetényi Közösségi Háza, Hetényegyháza, Kossuth u. 83.
Megközelítés: 15 –s vagy 29-s helyi buszjárat Hetényi ABC megálló, vagy autóval parkolás a Posta utcában
Információ: [email protected], 76/472-713, 20/408-2349, https://www.facebook.com/hetenyegyhazikozossegihaz/

KultúraHetényi Közösségi HázBarIsOn