2024.03.29, Péntek
Jubilál a Szeged Szépe – tizedjére keresnek szépségkirálynőt!

Jubilál a Szeged Szépe – tizedjére keresnek szépségkirálynőt!

GERA GÁBOR

2017.06.20. 08:15

„Szeged Szépe – A legjobb választás” – ez a jelmondat immár egy évtizede bizonyította érvényességét, s a jubileumi szépségkirálynő-választásra a legjobb bulikkal, exkluzív programokkal és nyereményekkel készülnek a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek június 30-áig jelentkezhetnek, s érdemes sietni, hiszen százan indulhatnak a versenyen, országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket.

Hirdetés

 

A 15 és 25 év közötti hölgyek június 30-áig jelentkezhetnek, s érdemes sietni, hiszen százan indulhatnak a versenyen, országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket.
 

Felejthetetlen élményeket kínál az idén jubiláló Szeged Szépe, amelynek főszervezője, Gera Gábor elmondta, tíz éve még maguk sem gondolták, hogy ennyire kinövi magát a rendezvény, s olyan exkluzív programokat tudnak szervezni a lányoknak, ahová nem biztos, hogy eljutnának. Idén is a július 16-i elődöntő után lesz csapatépítés, elutaznak a Ferrari-gyárba Maranellóba, a Forma 1 Magyar Nagydíjra, s az azt követő hivatalos afterpartyra is. Ellátogatnak továbbá a versenyzők a Szegedi Vadasparkba, Villányban is töltenek egy hétvégét, továbbá a Balaton Soundon is részt vesznek a 2017-es év döntőseivel.

„Jótékonysági akciók is kapcsolódnak a Szeged Szépéhez, a mellrák elleni küzdelemben vesznek részt a lányok, mert azt szeretnénk elérni, hogy minél több fiatal rendszeresen járjon szűrésekre, de támogatjuk az ÁGOTA Alapítvány munkáját, tavaly óta pedig a Tappancs állatmenhelyet is segítjük. Ezért is különleges a Szeged Szépe verseny, hiszen olyan hölgyek jelentkeznek, akiknek a társadalmi szerepvállalás is fontos, hogy jó ügyek mellé álljanak ki, s közösen segíteni tudjunk másokon” – részletezte Gera Gábor. Az idei, jubileumi évet kiemelten kezelik, ami megmutatkozik a versenyhez kapcsolódó programokban, s azok lebonyolításában is, hiszen ahogy a főszervező elmondta, ezzel a szépségkirálynő-választással Szeged hírnevét is öregbítik.

 

A gálaestet december 9-én rendezik meg az IH Rendezvényközpontban, ahol színvonalas műsorok mellett kerül majd korona a 10. Szeged Szépe szépségkirálynő fejére. A zsűri pontos összetételét Gera Gábor egyelőre nem árulta el, annyit azonban megtudtunk, hogy világhírű modellt is várnak a bírálók közé. Idén is három kategóriában díjazzák a lányokat, Szeged Szépe 2017 mellett megválasztják a legjobb modellt és átadják a fitness modell díjat is. Összességében több mint egymillió forint értékben adnak át nyereményeket, amelyek között lesz modellszerződés, portfólió- és tengerparti fotózás, valamint külföldi utazás az ajándékutalványok mellett.

Magyarország területéről bárhonnan lehet jelentkezni a Szeged Szépe 2017 versenyre, de határainkon túl élő magyar anyanyelvű fiatalok jelentkezését is fogadják, akárcsak Szeged bármely testvérvárosában élőkét, továbbá a Szegedi Tudományegyetem külföldi hallgatói is megmérettethetik magukat a szépségkirálynő-választáson. A jelentkezési határidő június 30-a, és azt is fontos tudni, hogy kizárólag az első száz regisztrációt fogadják a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek pár kattintással ITT tölthetik ki regisztrációjukat a Szeged Szépe 20177 versenyre.

A szépségkirálynő-választásról, a hozzá kapcsolódó exkluzív programokról bővebben a Szeged Szépe honlapján, illetve közösségi oldalán lehet tájékozódni. Azért is érdemes ezt megtenni, mert a jelentkezési időszakra nyereményjátékot is hirdettek, három aranygyűrűt sorsolnak ki, melynek részletei szintén a Szeged Szépe Facebook oldalán olvashatóak.

Galéria