2024.04.20, Szombat

Hirdetés

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. komplett tetőfedési rendszereivel és minden igényt kielégítő, kiváló minőségű termékeivel támogatja az idei Várépítő pályázatot. A Terrán által felajánlott nettó 2 millió Ft értékű terméket négy intézmény kapta meg a mai napon megrendezett ünnepélyes díjátadón.

A hazai építőipar kiemelt szereplőjeként, a Terrán fontosnak tartja környezetünk megóvását, és a társadalmi felelősségvállalást. A közel 100 éves magyar családi vállalkozás kötelességének érzi, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az arra rászorulókat. Az elmúlt években már épített új tetőt például óvodáknak, iskoláknak és természetesen kiemelt figyelmet kapnak más hazai középületek is.

A Várépítő pályázat kapcsán most lehetőség nyílt olyan közintézményeket (műemléket és gyermekintézményt) támogatni, amelyek felújításához nem áll rendelkezésre megfelelő anyagi forrás a fenntartásért felelős szervezeteknek. A Terrán a négy nyertes intézménynek Synus és Rundo betoncserepekkel és tetőrendszer elemekkel biztosítja a legjobb megoldást, hiszen a társaság azt vallja, hogy a jól megválasztott tetők akár 100 évet meghaladóan is betöltik funkciójukat.

A két legnépszerűbb termékcsaládunkat ajánlottuk fel a tetőfelújításhoz a nyertes intézmények részére, ezzel szeretnénk hosszútávon hozzájárulni az állagmegóváshoz mindenki örömére mondta Gódi Attila, a Terrán ügyvezető igazgatója.

Az alábbi intézmények nyertek Terrán termékeket:

- az ősagárdi óvoda tetőfelújításához 997 822 Ft értékű tetőcserepet nyert Ősagárd Község Önkormányzata

- a Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakképző Iskola melléképületének felújítására 470 056 Ft értékű tetőcserepet nyert a Humánum Egészségügyi Szakképző Alapítvány

- a Gourmand Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola és Gimnázium épületének bővítésére 326 518 Ft értékű tetőcserepet nyert a Gourmand Alapítvány

- györkönyi óvoda "kisházának" tetőfelújítására 205 604 Ft értékű tetőcserepet nyert a Györkönyi Napsugár Óvoda

 

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft-ről:

Mészáros Kálmán a mai Szlovákia területén lévő Negyeden 1920-ban kezdett el betonalapú cserépgyártással foglalkozni, a család 1947-ben a dél-baranyai, régi iparos hagyományokkal rendelkező, mára várossá fejlődött Bólyon telepedett le. Itt fia, Mészáros Vilmos vitte tovább a családi tevékenységet. 1997-ben lépett be a vállalkozásba a család harmadik generációja, ezzel egy időben indult el a gyors technológiai fejlődés is, mára a Terrán Kft. komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában egy gyárat működtet, a cégcsoport 2015-ös árbevétele 8,1 milliárd forint, az alkalmazottak száma 208 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik. A cég számos elismerést is magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíj, 2015-ben újra Construma díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíj, 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíj és MagyarBrands díj – ez utóbbit 2014-ben és 2015-ben ismét elnyerték, ezen kívül 2014-es év legsikeresebb üzleti márkája lett a TERRÁN.

A Terrán tematikus weboldalán minden olyan információt megosztanak a tetőépítés vagy felújítás előtt állókkal, amelyek segítenek az eligazodásban, valamint a hazai éghajlati viszonyoknak és a felhasználó igényeinek megfelelő tetőrendszer kiválasztásában. A www.tetotepitek.hu oldalon látványos videofilmek segítenek a hibátlan, szakszerű tetőépítésben.

Galéria

Közösségtársadalmi felelősségvállalásTerránvárépítők pályázatsynus