2023.06.10, Szombat

Nyílt nap a Kecskeméti Főiskola mindhárom karán november 18-án

2015.11.16. 12:39

A Kecskeméti Főiskola mindhárom kara, a Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar, a Kertészeti Főiskolai Kar és a Tanítóképző Főiskolai Kar is megnyitja kapuit november 18-án a felvételizők előtt.  Akik most jelentkeznek a Kecskeméti Főiskolára, már a Kecskeméti Egyetemen kezdhetik meg tanulmányaikat.

Az érdeklődők megismerhetik a főiskola képzési kínálatát, tájékozódhatnak az egyes szakokon oktatott tantárgyakról, a megszerezhető végzettségek  munkaerőpiaci  értékéről.   A főiskolára jelentkezők személyesen kérdezhetnek a szakfelelősöktől és a jelenlegi hallgatóktól is.  A műszaki, informatikai, agrár és pedagógiai képzési  terület mellett 2016 szeptemberétől  beindul a képzés a közgazdasági képzési terület első szakán, a gazdálkodási és menedzsment alapszakon is. Erről is tájékozódhatnak a továbbtanulásukat gazdasági területen tervező felvételizők.

A GAMF Karon és a Kertészeti Főiskolai Karon a műhelyek, laboratóriumok is megtekinthetők, a Tanítóképző Főiskolai Karon pedig tanórákat is látogathatnak az érdeklődők.

A duális képzés iránt érdeklődőknek kitűnő alkalom, hogy a képzésbe bekapcsolódott cégek képviselőitől tájékozódjanak a képzés előnyeiről, a juttatásokról, és persze az elvárásokról.  A nyílt napon már lehet jelentkezni a céges kiválasztásra, ami a sikeres felvételi mellett a duális képzésre bekerülés másik feltétele.

A GAMF Karon 9 órakor kezdődnek a tájékoztatók, de az aulában már negyed 9-től  fel lehet keresni a szakfelelősöket és cégeket, a Tanítóképző Főiskolai Karon 9 órától lesz a tudnivalók ismertetése, majd óralátogatásra, valamint a gyakorló óvoda és iskola felkeresésére is lesz lehetőség. A Kertészeti Főiskolai Karon fél 10-kor kezdődik a program, amelynek a keretében az érdeklődők megtekinthetik a talaj- és növényvizsgáló laboratóriumot, valamint az üvegházakat is.

További információ: felveteli.kefo.hu

Galéria

Ajánló