2024.06.18, Kedd

18 órára menjen a Hősök Terére, ha köszönteni szeretné a csapatot!

2016.06.27. 12:49

Hirdetés

Ma 18.00 órától Budapesten, a Hősök terén köszönthetik a szurkolók a Franciaországból hazatérő, várakozáson felül szereplő labdarúgó válogatottat. 

 

Az elmúlt napokban a sportbarátoknak sok örömöt szerző magyar labdarúgó-válogatott tegnap este Toulouse-ban befejezte Európa-bajnoki szereplését. 

A fokozott érdeklődésre való tekintettel a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatja a szurkolókat, hogy akik találkozni szeretnének a csapattal, a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, erre ma 18.00 órától a Hősök terén lesz módjuk. A válogatott köszöntését követően egy koncerttel ünnepelhet az összes magyar szurkoló, amelyen a hangulatot meglepetésvendégek fellépése adja majd. A magyar válogatott a repülőgép leszállása után azonnal a Hősök terén felállított színpadhoz  indul.

Kérnek minden szurkolót és érdeklődőt, hogy senki ne menjen a csapat elé a Liszt Ferenc repülőtérre, mert biztonsági okból a  válogatott érkezésekor ott nem lesz lehetőség a játékosokkal való találkozásra, ráadásul aki így tesz, lemarad a belvárosi ünnepségről is.

A Bacsmegye.hu is gratulál a csapatnak!

Galéria

Közösséglabdarúgáseurópa bajnokságválogatottköszöntés