2023.03.28, Kedd
Kecskeméti Kerékpárosokat köszöntötte a Szeleshát Szőlőbirtok

Kecskeméti Kerékpárosokat köszöntötte a Szeleshát Szőlőbirtok

2015.12.09. 06:13

Sáfár Tamás, a Kecskeméti Kerékpárosok Egyesületének a nevében köszöntötte a múlt csütörtökön a kerékpáros baráti körből mára egyesületté fejlődő szervezet tagjait a minden részében átalakított új, kecskeméti BMW Márkakereskedésben. A megjelenteket a Linartech Autóház Kft ügyvezetője, Tóth Gábor, illetve a Szeleshát Szőlőbirtok tulajdonosa, Krajcsovszki László is köszöntötte.

Hogy hol kapcsolódik össze a BMW és a kerékpározás? Erre nagyon gyorsan választ kaphatnak, akik megtekintik a kiállított príma BMW gyártású kétkerekűeket a kecskeméti kereskedésben. Persze ezen túlmenően a BMW már nagyon régen letette a voksát az egészséges életmódot szimbolizáló sporteszköz mellett, ami mára széles körben ad alkalmat a sikeres életmódot elérők számára is, hogy megmozgassák az izmaikat is.

A KES baráti társaság tagjai pedig nem viccelnek a ha kerékpározásról van szó, így a versenyzőik 2015-ben 25 db 1.helyezést, 15 db 2. helyezést és 14 db 3. helyezést értek el. Mint Sáfár Tamás elmondta,  2015 ben több mint 10 kerékpáros megmozdulást (verseny, nagy tömegeket megmozgató esemény) rendeztek Kecskeméten, vagy vettek aktívan részt a szervezésben. A szervezetnek 2016 -ra 3 kerékpáros utánpótlás válogatott versenyzője lett : mind kecskeméti születésű és talán véletlenül Katonás, U17 Gulyás Máté, U19 Hakk Bence, Minkó Roland. A szervezet 2016-os terve, hogy valódi utánpótlás bázissá váljon a  kerékpározásban és triatlonban egyaránt. 

A találkozón megjelent Szujó Zoltán a BMW márkanagykövete, a hazai Forma1 tudósítók koronázatlan királya, aki mint aktív kerékpáros lassan kecskemétinek mondható, továbbá a baráti társaságot  Krajcsovszki László borász is köszöntötte, aki finom borkóstolóval lepte meg a barátait!

Galéria

ÉletmódBMW Kecskemét Linartech Tóth Gábor

Ajánló