2024.06.18, Kedd

Harmadik alkalommal szervezett karácsonyi adománygyűjtést a kecskeméti Mercedes-Benz gyár

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

2017.12.20. 06:05

Nehéz sorsú családoknak gyűjtöttek a gyár dolgozói.

Hirdetés

„Az idei „Ajándékozz mosolyt!” jótékonysági akció keretében a vállalatunk munkatársai november eleje óta gyűjtötték az ajándékokat nehéz sorsú családok számára, s nagy örömmel mondhatom, hogy az idei évben is rengeteg ajándék gyűlt össze", - ismertette Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az ajándékok mai ünnepélyes átadásán.

A vállalat munkatársai által felajánlott játékokat, könyveket, tartós élelmiszereket a Kecskeméti Család-és Gyermekjóléti Központ és a kiskunfélegyházi KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény juttatja el ezen a héten hátrányos helyzetű családok gyermekeinek.

 

Az idei év különlegessége, hogy a gyár kapuja előtt 11 méter magas, 5,6 méter átmérőjű tűzifából összeállított - fenyőfát jelképező - karácsonyi installációt építettek fel. A december 20-ig látható alkotás alapanyagát a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. rászoruló családoknak ajánlotta fel.

A 200 mázsa tűzifa-adományt a Kecskeméti Család-és Gyermekjóléti Központ a Városi Szociális Közalapítvány közreműködésével, valamint a Kunszállási Gyermekekért Alapítvány juttatja el olyan családok számára, akiknek nagy gondot okoz a téli tüzelő beszerzése.

Galéria

KecskemétKözéletMercedes-Benz Gyárkarácsonyi adománygyűjtésAjándékozz mosolyt!