2024.04.21, Vasárnap

Lövöldözés a kiskunhalasi ügyészségen

2016.03.16. 12:19

A Kiskunhalasi Járási Ügyészségre egy kalasnyikovval tört be egy kiskunmajsai férfi, aki Téglás Péter városi főügyészt akarta megölni.

Hirdetés

A Kiskunhalasi Járási Ügyészségre egy kalasnyikovval tört be egy kiskunmajsai férfi, aki Téglás Péter városi főügyészt akarta megölni.

A HalasInfo.hu információi szerint ma reggel 9 óra körül egy férfi kezdett lövöldözni az ügyészség épületében. A portál szerint a támadó egy Kalasnyikov típusú géppisztollyal lépett az épületbe, és a főügyészt akarta megölni. Az irodájába azonban nem jutott fel, mert biztonságiaknak sikerült megfékezniük, de közben 4-5 lövést is leadott.

Végül a kiérkező rendőrök lefegyverezték és megbilincselték a támadót, aki a Halasinfo szerint elájult, ezért mentőt is hívtak.

Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az elsődleges információk szerint senki sem sérült meg. 

A Halasinfó információi szerint a kiskunmajsai B. János a Facebookon többször is korrupcióval és az ügye eltussolásával vádolta a vezető ügyészt, többször fenyegette is.

Téglás Péter a helyszínen azt mondta, még mindig az események hatása alatt van, s úgy érzi, ma újjászületett. 

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrséggel együttműködve jár el, az esetről a későbbiekben adnak tájékoztatást, amint a nyomozás érdekei lehetővé teszik.

forrás: mti, halasinfo.hu

fotó: halasinfo.hu
 

Galéria

KiskunhalasKiskunhalastéglás péterügyészséglövöldözés