2021.09.25, Szombat

Szalai László, a kunfehértói képviselő is jelölt az Év Agrárszakembere díjra

2015.12.30. 08:19

Miután a Kecskeméti Kertészeti Főiskolán végzett Oltyán István az Év Agrárszakemebere választásnál azelső fordulóban a második helyen áll, addig a családihagyományokat folytató kunfehértói állattenyésztő Szalai László a helyi képviselőtestület tagja még nem igazán hívta fel magára a figyelmet. Pedig az általa vezetett gazdaság bizonyosan számos karácsonyia kacsasült forrásaként is szolgált. Hajrá Kiskunhalas!

"

Tisztelt Jelöltek, kedves Szavazók!

Hamarosan véget ér az első szavazási forduló: december 31-én délben lezárjuk a szavazást! Addig még akár a szavazatsorrend is megváltoztatható, ha nagyon odafigyelnek! Kategóriánként egy jelölt jut tovább szavazatszám alapján, további 2 jelölt pedig a zsűri döntése alapján!

Fontos pár szót ejtenem arról, hogy nem lesz mindenki részese a második fordulónak. Sajnos, olyan jelöltek is kieshetnek, akik tevékenységük alapján biztosan érdemesek lettek volna a továbbjutásra. Ők sem méltatlanok a díjra, csak egy éles versenyben a zsűri kénytelen valamilyen határozott döntést hozni.
Kérem a továbbjutásról most lemaradt kollégákat, hogy ne érezzék sértve magukat! Mi büszkék vagyunk minden jelöltünkre, hiszen nevüket, életüknek leírását adták a versenyhez. Köszönjük szépen!

Ezúton is köszönöm mindenkinek a közreműködését, jelöltségét, szavazatot, és sikerekben, egészségben gazdag 2016-os évet kívánok!

Üdvözlettel:

Mátrai Zoltán

Az Év Agrárembere kitüntető díj főszervezője"

Galéria

Ajánljuk még