2024.07.23, Kedd

A héten lehet jelentkezni a Kiskunhalasi Önkormányzathoz diákmunkára

2016.06.14. 11:17

A tervek szerint összesen harminc nappali tagozatos diáknak tud majd munkát adni a nyáron a kiskunhalasi önkormányzat.

A tervek szerint összesen harminc nappali tagozatos diáknak tud majd munkát adni a nyáron a kiskunhalasi önkormányzat. A jelentkezéshez előregisztrációra van szükség, amit e hét péntek délig lehet megtenni.

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2016-os esztendőben is meghirdette a „Nyári diákmunka” programot. A programban 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok kaphatnak a helyi önkormányzatoknál vagy önkormányzati fenntartású intézményeknél munkalehetőséget. 

A programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a támogatás kezdő időpontjában (július 1-jén) már betöltötték a 16. életévüket, befejezésekor (augusztus 31-én) pedig még nem múltak el 25 évesek. 

 

Az állam a munkabéreket támogatja, a százszázalékos támogatás legfeljebb két hónapra adható, július 1. és augusztus 31. között, maximum napi hat órás időtartamra. 

Kiskunhalas Város Önkormányzata a „Nyári diákmunkaprogramra” előregisztrációt hirdet. Regisztrálni kizárólag a [email protected] email címen lehet 2016. június 13-án hétfőn 8 órától, 2016. június 17. pénteken 12 óráig. Ezen időponton kívüli regisztrációt nem áll módunkban feldolgozni.

Regisztrációhoz szükséges adatok: név, születési hely, idő, anyja neve, adóazonosító, Taj szám, személyazonosító igazolvány szám, lakcím, jelentkező telefonszáma, jelenlegi középfokú oktatási intézmény-tervezett felsőfokú oktatási intézmény megjelölésével, illetve jelenlegi felsőfokú oktatási intézmény, szakirány megjelölésével, valamint melyik turnusban kíván részt venni (2016. július 1-július 31-ig, illetve 2016. augusztus 1-augusztus 31-ig).

A programban résztvevők pontos létszámáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

forrás: Kiskunhalas Város Önkormányzata/halasinfo.hu

 

 

KiskunhalasKiskunhalasdiákmunkaKiskunhalasi ÖnkormányzatNyári diákmunkaprogram