2020.07.16, Csütörtök

Év legszebb osztályterme pályázat (2015.) - A kiskunhalasi Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 1.b is pályázott

2016.01.05. 05:30

A Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda újonnan alakult kis családjának, az 1.b osztálynak otthona ez a terem. 24 kis tanuló a lakója, akik óvják, védik, szépítik hónapról-hónapra. 

A Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda újonnan alakult kis családjának, az 1.b osztálynak otthona ez a terem. 24 kis tanuló a lakója, akik óvják, védik, szépítik hónapról-hónapra. A légkör családias, hangulatos, a terem tágas, világos. A fény két hatalmas ablakon keresztül áramlik be, melyet évszakról- évszakra mindig új függönykompozícióval öltöztetünk fel. Mindezek mellett az éppen aktuális ünnepkör is helyet kap a díszítésben. A kicsik nagyon lelkesen segítenek, mind az előkészületekben mind a felrakásban. Nagyon fontos, pedagógiai szempontból, hogy próbáljunk mindig szépet, esztétikusat mutatni, alkotni Nekik, hisz így alakítható ki bennük a szépség, az igényesség iránti fogékonyság. Idén a téli dekoráció alapjaként a csillagokat helyeztük középpontba és mellé társítottuk a kék színt. A gyerekek örömmel vágták ki azokat, melyeket füzérként lógattunk fel, illetve jutott még az adventi naptárunkra is. Két új lakója is lett a közösségünknek: Oli és Olaf, a két hóember, akik állandó mosolyukkal már kis havat csempésztek be a termünkbe. A pályázatnak nagyon örültünk, hisz mi minden hónapban alakítunk a termen, alkotunk valami szépet, és most lehetőség nyílik megmutatni egy nagyobb közönség előtt, hogy mikre is képesek a gyerekkezek:-) Reméljük, hogy elnyerik az Önök tetszését, és szavazataikkal segítenek nekünk.

Forrás: Fuggonyorszag.hu

Galéria