2024.03.19, Kedd
Házhoz mentek a kiskunhalasi rendőrök
police.hu

Házhoz mentek a kiskunhalasi rendőrök

police.hu

2020.09.23. 14:50

A bűnmegelőzési szakemberek az elmúlt időszakban Jánoshalmán, Kunfehértón, Pirtón és Kisszálláson jártak, a közeljövőben pedig Kiskunmajsára és Balotaszállásra látogatnak el.

Hirdetés

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai a Nemzeti Bűnmegelőzési Centrum kisbuszával a múlt héten több települést meglátogattak.

Jártak Jánoshalmán, Kunfehértón, Pirtón és Kisszálláson, majd a hét zárásaként 2020. szeptember 18-án az Autómentes Naphoz kapcsolódtak Kiskunhalason, a főtéri rendezvényen.

A megelőzési szakemberek segítségével a népszerű „Házhoz megyünk” program keretében mód nyílt a kerékpárok regisztrációjára. Ezzel a lehetőséggel közel harminc kétkerekű tulajdonosa élt, így ők már biztosak lehetnek abban, hogy biciklijük pontosan beazonosítható.

A kiskunhalasi rendőrök a héten Kiskunmajsán és Balotaszálláson folytatják megelőzési tevékenységüket annak érdekében, hogy a hozzájuk ellátogatók többek között vagyonvédelmi tanácsokban részesüljenek. A bűnmegelőzési szakembereken kívül a résztvevők a helyi körzeti megbízottakkal is találkozhatnak, hiszen a településeken élőkkel való napi kapcsolattartás leginkább az ő feladatuk.

KiskunhalasKiskunhalasKiskunhalasi Rendőrkapitányságbűnmegelőzés