2024.04.26, Péntek
A Thorma János Múzeum adott otthont a Bács-Kiskun Megyei Turisztikai Konferenciának
fotók: Szilágyi Pál Ferenc

A Thorma János Múzeum adott otthont a Bács-Kiskun Megyei Turisztikai Konferenciának

Bányai Gábor facebook

2018.11.23. 14:19

A feladatok között szerepelt a megye turisztikai helyzetképének felvázolásán túl, az ágazatban rejlő lehetőségek feltárása is.

Hirdetés

A konferencia fő vendége Dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója volt, aki Történelmi időket él a Magyar turizmus (rekordévek, országmárka, turizmus fejlesztési stratégia) címen tartotta meg előadását. A konferencia résztvevői megismerkedhettek Bács-Kiskun Megye turisztikai fejlesztéseivel, és külön, mint a házigazda - Kiskunhalas Város turisztikai fejlesztéseivel is.

Dr. Piskóti István előadásában bemutatásra került Bács-Kiskun megye marketing stratégiája, de előadásokat hallhattak a megújuló Utazás Kiállításról, Kerékpáros turizmus fejlesztéséről, más országrészekben lezajlott jó példák is bemutatásra kerültek turisztikai fejlesztések területén, de külön blokkokban szerepeltek az internet, és a közösségi média adta marketing eszközök is. A turizmus az ország, a megyék, és települések legkiválóbb imázs építő ágazata, mely évről évre egyre többet hoz gazdaságilag is az országnak, és egyre többet hozhatnak a településeknek is.

 

 

KiskunhalasKiskunhalasThorma János MúzeumBács-Kiskun Megyei Turisztikai Konferencia