2024.04.25, Csütörtök

Közös ügyintézés Kiskunhalason

Nemzeti Közművek

2018.06.04. 14:58

A Nemzeti Közművek ügyfelei újabb településen intézhetik egy irodában áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket.

Hirdetés

2018. június 1-jétől a Nemzeti Közművek újabb összevont ügyfélszolgálati irodát nyit, amelyben a Kiskunhalason és környékén élő ügyfelek egy helyen intézhetik áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket. A gyorsabb ügyintézés érdekében előzetesen időpontfoglalási lehetőséget is biztosít a szolgáltató. A Nemzeti Közművek egyik fő célkitűzése az, hogy országszerte még több ügyfélszolgálati irodán biztosítsa az összevont áram-és földgáz ügyintézést.

Minden változás az ügyfelek kényelmét szolgálja Kiskunhalason azzal, hogy két különböző telephelyről egy közös irodába költözött a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának és gázszolgáltatójának ügyfélszolgálata. Amennyiben az ügyfél hétfőn 8 és 12 óra között vagy szerdán 14 és 18 óra között keresi fel a Mátyás tér 2. szám alatti irodát, mind áram, mind gázszolgáltatással kapcsolatos ügyekben segítséget kap.

Az ügyfélszolgálat megjelenésében is megújult. Az ügyfélváró kibővült és mostantól hat ügyintéző fogadja a fogyasztókat. Korábbi tapasztalatok szerint egy átlagos ügyintézési napon 50-nél több ügyfél kereste fel az áramszolgáltató irodáját, a földgázszolgáltató ügyfélszolgálatán pedig 30 fölött volt az érdeklődők száma.  A gyorsabb ügyintézést mostantól azzal is segíti a Nemzeti Közművek, hogy előzetes időpontfoglalásra is lehetőség van a közös kiskunhalasi irodába, így nem csak teljes körűen, de várakozás nélkül intézkedhetnek az ügyfelek az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatban.

KiskunhalasKiskunhalasNemzeti Közművek