2024.03.29, Péntek
Nagy száj, nagy szem, nagy fenék - kiskunhalasi lett az Év Bloggerinája

Nagy száj, nagy szem, nagy fenék - kiskunhalasi lett az Év Bloggerinája

halasmedia.hu

2016.10.06. 06:02

Szalai Nóra újabb nagy lépést tett a karrierjében azzal, hogy szerdán este őt választották az év divatnagykövetének. A halasi fiatal egy évvel ezelőtt közönségdíjas volt ezen a szakmai megméretésen.

Hirdetés

A tavalyi év közönségdíjából adódóan, beválogattak az eddigi verseny nyertesei közül a top 5 bloggerinák közé, az év divatnagykövete kategóriában. Ami azért is nagy megtiszteltetés, mert olyan bloggerekkel szállok versenybe, akik több díjat is bezsebeltek már, és sokkal több tapasztalatuk van ezen a téren, és időben is jóval régebb óra blogolnak, mint én. A verseny ideje alatt, a tavalyi évhez hasonlóan, szintén 2 feladatot kell megoldanunk, csak sokkal nehezebb kivitelezésben, mint a többi kategóriában lévő blokkereknek. Úgy vannak vele, ha már divatnagykövet, akkor tegyük oda magunkat. Az első feladat témája a Print Clash outfit volt, aminek a lényege, a minta-minta párosítás. Ki hogyan tudja a legjobban kivitelezni. A második feladat még nem publikus, az még várat magára - mesélte el kérdésünkre Nóra.

 

A halasi divatblogger elmondta, neki azért nagyon fontos ez a verseny, mert, ha megnyerné, tovább dolgozhatna az egyik ismert divatcég csapatával (ami hatalmas lehetőség a szakmát tekintve) és egy újabb lépcsőfokot léphetne feljebb a szakmában, mint ahogy tavaly is. Nórának a cikkünkhöz mellékelt fotókról is volt egy kedves története.

A képeknek azért van kivételes ereje, mert nagyon egy hullámhosszon tudtam lenni egy olyan fotóssal, akit konkrétan aznap ismertem meg egy közös ismerősnek köszönhetően. Nagyon gyorsan kellett lebonyolítani az egészet időhiány végett, így lutri volt, hogy jó lesz vagy nem. Viszont Rudi olyan profin navigált, és irányította az egész fotózást, hogy nekem más dolgom sem volt, csak sétálni és mosolyogni. Nagyon könnyű és gyors volt vele a munka. Így most mindkét helyen be vagyok biztosítva profi szakemberekkel, akiknek köszönhetően minőségi postokkal tudom megtölteni az oldalt- osztotta meg a részleteket olvasóinkkal a divatblogger hölgy.

nora03

Az online  verseny 2 hónapon keresztül tart, egészen szeptember 12-ig lehet voksolni. Egy e-mail címmel csak egyszer lehet szavazni, így Nóra azt kéri, mindenki, akinek több e-mail címe van, használja mindet a szavazás során, ezzel is növelve az esélyeket. Azoknak, akiknek szimpatikus a halasi születésű lány és a munkája, ITT támogathatják egy kattintással. A szavazók között kisorsolnak egy páros belépőjegyet a díjátadóra, egy 10.000 forintos vásárlási utalványt és egy féléves divatmagazin előfizetést.


Szöveg: Halasmedia.hu

(A cikk címét a Bácsmegye.hu szerkesztette.)