2024.04.19, Péntek

Délelőtt toboroznak, délután lakossági fórumot tartanak Kiskunhalason

2016.09.21. 10:46

Továbbra is folyik a határvadászok toborzása a megyében. 18 órától pedig lakossági fórum lesz a népszavazásról Kiskunhalason.

Hirdetés

A Készenléti Rendőrség a Kiskunhalas, Mártírok útjai épületében szeptember 21-én délelőtt nyílt napot tart, amelyre várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

 

A rendezvényen a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők betekintést nyerhetnek a Készenléti Rendőrség mindennapi munkájába, megismerkedhetnek szolgálati felszereléseikkel, ruházati és taktikai bemutatón is részt vehetnek, valamint lehetőségük nyílik személyesen feltenni kérdéseiket és beszélgethetnek a szakképzett munkatársakkal.

 

Akik ezen a rendezvényen nem tudnak részt venni, szeptember 23-án Jánoshalmán is találkozhatnak a toborzó csoporttal a Járási Szüreti Expo 2016 elnevezésű rendezvényen, illetve továbbra is minden nagyobb szervezett programon a megyében.

 

Kiskunhalason ma 18 órától Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Bányai Gábor, országgyűlési képviselő lakossági fórumot tart a Közösségek Házában (Kiskunhalas, Sétáló utca 8.) Védjük Meg Magyarországot! címmel a kényszerbetelepítés elleni népszavazásról

Kiskunhalasbevándorláshatárvadásznépszavazás