2024.10.05, Szombat
Fizetésemelések a félegyházi péküzemben
Illusztráció - Pexels

Fizetésemelések a félegyházi péküzemben

bacsmegye.hu

2024.10.01. 11:01

Extra juttatást vezetett be és az éjszakás órabérek után járó pótlékot is jelentősen, 20%-kal megemelte szeptemberben az ország egyik vezető sütőipari vállalata, a Félegyházi Családi Pékség.

Az 1500 főt foglalkoztató, az elmúlt időszakban intenzív növekedést produkáló és hamarosan újabb innovatív fejlesztést indító kiskunfélegyházi cég a kötelezően előírt műszakpótlékon felül, az országos átlagot meghaladó extra juttatások bevezetésével ismeri el a különleges műszakokban – éjszaka, szombaton, és hétfőn hajnalban, illetve a hideg munkakörnyezetben – végzett munkát - írják közleményükben.

Az éjszakai óradíj 30%-os pótlékát 50%-ra, az egyedi szombati pótlékot 40% -ról ugyancsak 50%-ra emelték, és egy egyedi, 50%-os hétfő hajnalos pótlék is bevezetésre került a kapacitásait és piaci jelenlétét is folyamatosan növelő, a munkát keresők körében egyre vonzóbb kiskunfélegyházi vállalatnál. 

A vonzó munkáltatói brand és az elkötelezett, tapasztalt munkatársi kör fontos tényezők a vállalat fejlesztési programjában. A szeptemberi intézkedések jól példázzák, hogy a következő években újabb piacokra lépő Félegyházi Családi Pékségnél a technológiai, raktározási, higiéniai és logisztikai megoldásokon túl az emberi tényezőkkel is következetesen számolnak. 

KiskunfélegyházaKiskunfélegyházapékségfizetés