2024.04.27, Szombat
Üzletnyitó ünnepség Kiskunfélegyházán
Fotó: felegyhazikozlony.hu

Üzletnyitó ünnepség Kiskunfélegyházán

MTI

2024.03.16. 10:00

A hízott libamáj piac jelentős szereplője, az Integrál Élelmiszeripari és Kereskedelmi Zrt. nyitott új üzletet.

Hirdetés

Tizennyolcadik üzletét nyitotta meg az Integrál Élelmiszeripari és Kereskedelmi Zrt.. Horváth Sándor, az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy a Bankfalu városrészben megnyíló modern és széles választékot biztosító üzletet saját erőből, több mint 400 millió forintból építették meg. A kivitelezés helyi szakemberek, helyi vállalkozások munkáját dicséri. Az áruház a cég tulajdona, de a Coop üzletlánc tagjaként üzemel - jegyezte meg.
A vállalkozásnak a környező településeken Tiszaalpáron, Kunszálláson, Pálmonostorán, Bugacon és Bugacpusztaházán, Fülöpjakabon, Jászszentlászlón, Gátéron, Petőfiszálláson, Solton, illetve Kiskőrösön is vannak üzletei.

A cég hazai is világviszonylatban is jelentős piaci szereplő

A kiskunfélegyházi eseményen jelen volt Marczinkó Zoltán, a Pénzügyminisztérium gazdasági elemzésekért és kiemelt támogatási programokért felelős helyettes államtitkára, aki kiemelte, hogy a cég világviszonylatban is meghatározó élelmiszeripari vállalat, a nevéhez fűződő libamáj a világ minden részén ismert. Hozzátette,  Magyarország biztosítja jelenleg a világ hízott libamáj termelésének a 90 százalékát, amelyhez - iparági források szerint - 30 százalékban az Integrál Zrt. járul hozzá. A térség országgyűlési képviselője, Lezsák Sándor és Csányi József a város polgármestere egyaránt a település gyarapodását méltatta köszöntőjében. 

KiskunfélegyházaKiskunfélegyházaboltnyitásünnepségIntegrál Zrt.